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www.tcchd.org

Please complete this form and return it to the Health Commissioner prior to the start of the meeting. This
form does not guarantee the opportunity to speak. The Board is entitled to decide whether to entertain
public comment at each Board meeting.

Note: Speakers are limited to two () minutes.

Meeting Date:

I request to address the Board regarding a matter listed on the agenda

Agenda Item Number

I request to address the Board about a matter NOT listed on the agenda

Please provide a brief overview of the subject you would like to address

Personal Information
Except for your name, your personal information requested below is voluntary and is used by staff to
contact you if necessary. When you request to speak before the Board, your name is included in the
official minutes and becomes public record.

Name

Address

City State Zip Code

Organization/Business Name (if applicable)

Phone Number Email

The Trumbull County Board of Health welcomes your comments. However, the Board respectfully

requests that you present your comments within the established time limit and follow the rules

listed on the reverse side of this sheet.

Please keep your comments limited to the issue(s) identified by you above.
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Trumbull County Board of Health By-Laws, Section 5. '1The Board shall provide a period for

public participation at every regular meeting of the Board and publish rules to govern such

participation in Board meetings on their website and as part of sign in sheets for guests."

A. The public comment period shall be at the end of the meeting.

B. A speaker will have a maximum of two (2) minutes to make remarks.

C. No time will be yielded to a speaker by another speaker.

D. Anyone wishing to address the Board must fill out the "Public

Participation Form" on the reverse side of this paper, and the Board is

entitled to decide whether or not to entertain the public comment that

is submitted by the start of a meeting.

E. No participant may speak more than once.

F. All statements shall be directed to the presiding officer, and no

person may address or question board members individually.

G. Speakers will be courteous in their language and presentation,

and personal attacks will not be tolerated.

H. Public comment is not intended to require the board to answer

any impromptu questions or take any action.

I. The presiding officer may interrupt, warn, or terminate a participant

statements if it is too lengthy, repetitive, personally directed, abusive,

obscene, or irrelevant.


